Ionictec
Qui som  Ionictec Filosofia  Ionictec Estructura  Ionictec Compromís  Ionictec Responsabilitat Social Corp.
 • Ionictec - Vídeo no disponible

  Ionictec - Oficina
  Ionictec - Oficina
  Ionictec - Oficina
  Ionictec - Oficina
  Ionictec - Oficina
  Ionictec - Oficina

Qui som


IONICTEC és una empresa independent fundada a l’any 1982 i des de els seus orígens ha centrat la seva activitat en l’àmbit de l’enginyeria. Gràcies al seu potencial tècnic, humà i professional ha estat capaç d’oferir les solucions més rentables, segures i eficaces en tot tipus de projectes.

A partir de l’any 1998 s’especialitza en la redacció de projectes d’enginyeria i arquitectura per a tot tipus d’espais públics i privats. Una amplia trajectòria amb destacades intervencions en sectors molt diversos.

Aquesta amplia experiència contribueix a enriquir els nostres projectes, donant com a resultat, sòlides propostes que combinen aspectes tècnics i normatius amb el disseny i la funcionalitat de l’espai.

En l’actualitat IONICTEC s’ha consolidat en l’àmbit de les enginyeries, com a referència sòlida i reconeguda, desenvolupant la seva activitat principal donant cobertura a tot el territori espanyol.

Filosofia


Assumim amb cada projecte, el compromís de satisfer les expectatives i necessitats del client. Cada proposta és el resultat d’una intensa tasca creativa, marcada per la recerca de solucions úniques i exclusives a partir de l’anàlisi i estudi del programa de necessitats de cada client.

Aportem solucions innovadores, aplicables a les característiques de cada espai arquitectònic i integrant tots i cadascun dels elements necessaris per garantitzar la finalitat i el compliment del programa del client.

Posem a la seva disposició tot l’equip tècnic i creatiu per treballar conjuntament en el desenvolupament del projecte.

Estructura

IONICTEC posa a la seva disposició un equip de professionals amb una gran experiència en l’àmbit de l’enginyeria, l’arquitectura i la consultoria per oferir-li solucions eficaces que s’ajustin a les seves necessitats.

Disposa d’un equip multidisciplinar altament qualificat integrat per enginyers, arquitectes, aparelladors i interioristes preparats per donar solucions innovadores, que participen aportant a cada projecte els recursos tècnics i humans adequats per assegurar l’èxit en cada treball.

El nostre potencial està basat en les persones que l’integren.

La importància atorgada al treball en equip, unida a una intensa política de formació continua i de gestió del coneixement, han generat un capital humà altament motivat per donar resposta a les moltes demandes que es generen en la indústria com són la realització de projectes bàsics i executius d’edificis industrials, comercials i de serveis, projectes d’instal·lacions i estructures, legalitzacions i adequacions a la normativa vigent.

Compromís

Coneixedors de la realitat del mercat en el qual desenvolupem el nostre treball, IONICTEC posa al seu servei un equip humà capaç de desenvolupar totes les labors tècniques que requereixen els seus projectes. Quan vostè contracta un treball amb nosaltres, IONICTEC passa a ser part del seu equip, adquirint el ferm compromís de:


  Ionictec Compromís de lliurament a temps.
  Ionictec Proveir informació actualitzada de l'estat dels treballs mitjançant informes detallats.  Servei continu d'atenció al client.
  Ionictec Desenvolupament dels treballs amb personal propi.
  Ionictec Direcció d'Obra amb personal tècnic propi.
  Ionictec Opció de gestió integral de treballs encomanats.


No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per a qualsevol informació addicional.

Responsabilitat social corporativa

Els principis de IONICTEC se sustenten sobre tres pilars bàsics:

  Ionictec Uns valors que formen part de l'organització, la recerca de l'excel·lència i la capacitat de compromís.
  Ionictec Una estratègia de desenvolupament sostenible, que millori el benestar social, que respecti l'entorn i basat en una política de transparència.
  Ionictec Uns avantatges competitius adquirits a través de la dilatada formació de la seva plantilla en el desenvolupament de centenars de projectes: un sòlid coneixement tècnic i una demostrada capacitat de servei.


Aquests conceptes són clau per a la consecució de la missió de IONICTEC, que busca satisfer les necessitats dels seus clients, maximitzant la rendibilitat dels recursos que gestiona i millorant al mateix temps la societat actual.

La responsabilitat corporativa és part de la visió i estratègia de IONICTEC; el creixement sostenible i el desenvolupament responsable no només de l'empresa sinó de la societat en la qual es troba és part intrínseca de cadascuna de les activitats que promou i desenvolupa.

© IONICTEC 2009

Passatge Posoltega, 3, local 14 08030 Barcelona

 

tel. 93 313 39 00 – fax 93 313 45 05

 

info@ionictec.com

 

@design by javi.marmol

 

¡XHTML Válid! ¡CSS Válid!