Ionictec
Enginyeria
Arquitectura
Consultoria

L'àmbit de l’enginyeria i l'arquitectura està en constant desenvolupament i evolució, per aquesta raó IONICTEC ofereix una resposta a la necessitat d'adaptar els projectes a les creixents necessitats de tecnologia, qualitat i eficiència energètica que demanda tant la nova normativa com un consumidor cada vegada més exigent.


Així, IONICTEC compta amb un ampli equip humà amb vocació multidisciplinar format per arquitectes, enginyers, aparelladors i delineants, especialitzats en les diferents àrees del procés d'edificació, que treballen en equip per donar resposta a les seves necessitats, oferint un servei global que abasta totes les fases del projecte i de la seva gestió administrativa, la qual cosa suposa un valor afegit en forma de qualitat del producte per al client.


Els nostres treballs es caracteritzen per un acurat equilibri conceptual, fruit de la fusió de criteris, tendències i programes. És el resultat de la labor d'un equip multidisciplinar de destacats professionals, que treballen coordinadament per desenvolupar sòlids projectes, ajustats a les necessitats de cada client.


Entrar

© IONICTEC 2009

Passatge Posoltega, 3, local 14 08030 Barcelona

 

tel. 93 313 39 00 – fax 93 313 45 05

 

info@ionictec.com

 

@design by javi.marmol

 

¡XHTML Válid! ¡CSS Válid!